Profi festő - - Kezdőlap

FESTÉS MESTERFOKON

Profi festő - - Header

Szolgáltatások

3 ÉV GARANCIA:

 Az általunk adott 3 év garancia egyfelől a felhasznált anyagokra, másfelől a kivitelezés minőségére, szakszerűségére vonatkozik, de mindkét esetben csak a teljes összegben kifizetett munkákra érvényes.
 
A felhasznált anyagokra adott garancia:
 
A felhasznált anyagok tekintetében csak azokra vállalunk minőségi garanciát, amelyek rendelkeznek a megfelelő minősítéssel, és saját magunk szereztük be, kizárólag élő gyári szerződésünk szerint.
A garancia nem vonatkozik a tapéták és egyéb díszítő elemek minőségére –ezek beszerzését nem is vállaljuk-, csak azok szakszerű felhasználására.
 
A szakszerű kivitelezésre adott garancia:
 
A garancia érvényes minden olyan kivitelezési fázisra, amelynél nyilvánvaló és bizonyítható, hogy a kivitelezés során szakszerűtlenül jártunk el.
Ilyen lehet például a nem kellően száraz, poros, korábbi beázásból adódóan gombás, penészes falfelületeken elvégzett munka. A garancia továbbá érvényes a nem szakszerűen felhasznált anyagokból eredő hibákra is.
 
 
A garancia nem vonatkozik:
 
 •  a dilatációkból adódó repedések javítására
 • különböző szerkezeti elemek utólagos beépítése, felszerelése során keletkezett sérülések, szennyeződések javítására
 • a falfelület megbontása, vésés, fúrás miatt keletkező sérülésekre
 • egyszeri, vagy fel nem tárt ok miatt folyamatos beázásra
 • különböző mechanikai sérülések, szennyeződések ( pl. felfröccsent étel) okozta hibák kijavítására
 • extrém hő terhelésből adódó sérülésekre, szennyeződésekre ( pl. lakástűz), hő terhelést adó berendezések által okozott elszíneződésekre ( gázkonvektor, hősugárzó, kályha, radiátor)
 • természeti károk okozta sérülések javítására
 • pára képződés miatt keletkezett penészesedésre, gombásodásra
 • az általánostól eltérő használatból adódó elszennyeződésekre, sérülésekre.
 
 

SZÍNMODELLEZŐ:

A külföldi, elsősorban amerikai festékgyártó cégek oldalain évek óta megtalálhatók a különböző színmodellező programok, amelyeket ugyan nem lehet megvásárolni, viszont szabad hozzáférést adnak használatukra. Ez egy rendkívül praktikus és hasznos program, különösen akkor ha még nem vagyunk biztosak a különböző helyiségek oldalfalainak, mennyezeteinek és nyílászáróinak színében.
A színválasztás menüpontunkban jó néhány színválasztási és színpárosítási ötletről olvashatnak, majd ennek a programnak a segítségével ezeket egyszerűen és gyorsan modellezhetik.
A program angol nyelvű, de nagyon jól értelmezhető, így használatával bárki könnyen boldogul. Ha a programmal kapcsolatban mégis segítségre van szüksége hívja kollégáinkat.
Telefon számaink:+36 20/ 444-8791 vagy +36 30/515-9694.
 
Tovább a színmodellezőhöz »

SZÍNKONZULTÁCIÓ:

Ez egy teljesen új és egyedülálló szolgáltatás, amelyet megrendelőink igénye alapján indítottunk el.
Sokszor találkozunk azzal, hogy még csak a festés ötlete született meg, azonban az egyes helyiségek színeivel kapcsolatban még csak nagy vonalakban van elképzelés.
Érdekes módon azt tapasztaltuk, hogy akár egy, akár több szín kiválasztásánál is hasznos lehet ez a fajta segítség. Az előbbinél az egyetlen, tökéletes szín megtalálása, míg az utóbbinál a több szín megfelelő párosítása ( monokróm, analóg, komplementer színek) okozhat nehézséget.
A magyarországi festővállalkozások közül egyedülálló módon saját lakberendező kollégával dolgozunk, aki valamennyi lényeges szempont( burkolatok,nyílászárók, textíliák, bútorok, az elképzelt stílus stb.) figyelembe vételével segít a tökéletes szín megtalálásában.
Bár gondolhatnánk , hogy erre szinte bárki képes, ám - ezt is megrendelőinktől tudjuk, hogy – a finom, árnyalatnyi különbségek látványbeli lényegére mégis lakberendezőnk tud érzékletesen rávilágítani.
Keresse lakberendező kollégánkat! Schmidt Ágnes +36 30/ 515-9694.

Nappali szobafestés

A nappali bizonyosan az a helyiség ahol a legtöbb időt töltjük együtt családunkkal. Így mind az építészeti megoldások, mind a bútorok, anyagok, és színek kiválasztása ezt a célt kell szolgálja. Nincs ez másként a szobafestés szempontjából sem. A gondosan és nagy türelemmel kiválasztott színek mellett, tökéletes előkészítésre és hibátlan minőségű festésre van szükség.

Nappali szobafestés részletek »

Konyha festés

Szeretünk itt lenni, mert finom dolgok készülnek, és egy szép konyhabútor szinte már önálló műalkotás. Így a festés is mestermunka kell legyen. Ám néha kicsit a tulajdonosok, és kicsit a szobafestők is bizonytalanok a jó konyhaszín megtalálásában.

Konyha szobafestés részletek »

Hálószoba festés

Itt aztán elereszthetjük alkotó fantáziánkat. Festhetünk merészebb színeket és jöhetnek akár a nagy mintás tapéták. Feltétlenül érdemes időt és energiát szánni a hálószobafestésekor a szín gondos kiválasztására, hiszen az ébredés egy kellemes színű hálószobában hatással lehet egész napi hangulatunkra.

Hálószoba szobafestés részletek »

Gyerekszoba festés

Ez az amit mindenki szeret. A szülők imádják megtervezni, a szobafestők szeretik elkészíteni, hiszen a gyerekszoba festése a létező leghálásabb feladat. A gyerek kuckója egy gondtalan, színes világ. Ennek festésére is van jó néhány ötletünk.

Gyerekszoba szobafestés részletek »

Ingyenes színkonzultáció

Profi festő - Szolgáltatások - Színkonzultáció

Lakberendezőnk segít a legmegfelelőbb szín kiválasztásában.

Színmodellezö

Profi festő - Szolgáltatások - Színmodellező

Ön is "kifestheti" a különböző helyiségeket színmodellező programunk segítségével.

Munkáinkra 3év garancia

Profi festő - Szolgáltatások - 3 év garancia

Munkáinkra egyedülálló módon 3 év garanciát vállalunk!

Falfestés referencia

Profi festő - Legújabb munkánk - Budai villa mediterrán falfelület

Cotto struktúra,egyedi narancs szín enyhe foltozottsággal.