Profi festő -  - Kezdőlap

FESTÉS MESTERFOKON

Profi festő -  - Header

Profi festő

Miért van egyáltalán szükség profi szobafestésre?

Az otthonteremtésnek számos olyan részlete van amivel kapcsolatban mindenre készek vagyunk, kivéve kompromisszumokra.
Biztosan Önök is elképzelhetetlennek tartják- mert mi igen-, hogy a hosszú hetek, hónapok munkájával, minden részletében gondosan megtervezett otthonuk avatatlan kezek által készüljön el.
Szerencsésnek tarthatjuk magunkat, ha még nem találkoztunk egyenetlenül lerakott burkolatokkal, rossz irányba nyíló ajtókkal, vagy éppen rövidre szabott függönyökkel.

Mi azonban, amikor évekkel ezelőtt ezt a vállalkozást útjára indítottuk csak egy dolgot tudtunk biztosan: az elképzelhető leglelkiismeretesebb munkát fogjuk végezni.

Ehhez azonban több mindenre is szükség volt. Sürgősen száműzni kellett a régi, „jól bevált” szobafestő praktikákat, a fellelhető legjobb gépeket és eszközöket kellett beszereznünk, na és persze ott volt még a feladat, megtalálni azokat a csapattagokat akik képesek ebben a szellemben velünk dolgozni.
Ez egy szükséges és megtérülő befektetés volt, túl azon, hogy ezzel a fajta hozzáállással sikerült új életet lehelni a már kissé lesajnált szobafestő mesterségbe.

Feltétlenül szükségét éreztük annak, hogy a legmagasabb szinten elvégzett munka mellett szorosan a tevékenységünkhöz kapcsolódó szolgáltatásokat is kínáljunk.

Ezek közül talán a legnépszerűbb a számítógépes színmodellezés, amikor a lakás valamennyi helyiségének falszíneit vagy színkombinációit modellezhetjük, akár nagyon finom árnyalatnyi változtatásokkal is. Ezt megelőzően érdemes egy kis időt tölteni a színek és árnyalatok kiválasztásával. Ehhez ad segítséget virtuális színkártyánk, amelyet szintén megtalálnak itt a honlapunkon. Nagyon sok megrendelőnk él az ingyenes színkonzultáció lehetőségével is. Lakberendező kollégánk segít a lakás stílusával, a burkolatok, bútorok és textíliák színeivel harmonizáló, és természetesen a megrendelő elképzeléseinek legmegfelelőbb színek megtalálásában.

Munkáinkra - egyedülálló módon- 3 év garanciát adunk.

A festés még mindig az egyik leglátványosabb része az otthonteremtésnek, higgyék el nincs szükség kompromisszumokra, megrendelőink tőlünk mindig a lehető legjobb minőségű profi munkára számíthatnak.

Schmidt András
tulajdonos

Nappali szobafestés

A nappali bizonyosan az a helyiség ahol a legtöbb időt töltjük együtt családunkkal. Így mind az építészeti megoldások, mind a bútorok, anyagok, és színek kiválasztása ezt a célt kell szolgálja. Nincs ez másként a szobafestés szempontjából sem. A gondosan és nagy türelemmel kiválasztott színek mellett, tökéletes előkészítésre és hibátlan minőségű festésre van szükség.

Nappali szobafestés részletek »

Konyha festés

Szeretünk itt lenni, mert finom dolgok készülnek, és egy szép konyhabútor szinte már önálló műalkotás. Így a festés is mestermunka kell legyen. Ám néha kicsit a tulajdonosok, és kicsit a szobafestők is bizonytalanok a jó konyhaszín megtalálásában.

Konyha szobafestés részletek »

Hálószoba festés

Itt aztán elereszthetjük alkotó fantáziánkat. Festhetünk merészebb színeket és jöhetnek akár a nagy mintás tapéták. Feltétlenül érdemes időt és energiát szánni a hálószobafestésekor a szín gondos kiválasztására, hiszen az ébredés egy kellemes színű hálószobában hatással lehet egész napi hangulatunkra.

Hálószoba szobafestés részletek »

Gyerekszoba festés

Ez az amit mindenki szeret. A szülők imádják megtervezni, a szobafestők szeretik elkészíteni, hiszen a gyerekszoba festése a létező leghálásabb feladat. A gyerek kuckója egy gondtalan, színes világ. Ennek festésére is van jó néhány ötletünk.

Gyerekszoba szobafestés részletek »

Ingyenes színkonzultáció

Profi festő - Profi festő - Színkonzultáció

Lakberendezőnk segít a legmegfelelőbb szín kiválasztásában.

Színmodellezö

Profi festő - Profi festő - Színmodellező

Ön is "kifestheti" a különböző helyiségeket színmodellező programunk segítségével.

Munkáinkra 3év garancia

Profi festő - Profi festő - 3 év garancia

Munkáinkra egyedülálló módon 3 év garanciát vállalunk!

Falfestés referencia

Profi festő - Legújabb munkánk - Budai villa mediterrán falfelület

Cotto struktúra,egyedi narancs szín enyhe foltozottsággal.