Profi festő -  - Kezdőlap

FESTÉS MESTERFOKON

Profi festő -  - Header

Konyha festés

Szeretünk itt lenni, mert finom dolgok készülnek, és egy szép konyhabútor szinte már önálló műalkotás. Így a festés is mestermunka kell legyen. Ám néha kicsit a tulajdonosok, és kicsit a szobafestők is bizonytalanok a jó konyhaszín megtalálásában.

Valószínűleg ennek az az oka, hogy viszonylag kicsik a falfelületek, és azok sem összefüggők: csempézés itt, villamos és vízkiállások ott, polcok, ablakok és persze a konyhabútor. Így hát talán érthető is, hogy elvész az alkotókedv, és szeretnénk minél gyorsabban „letudni” a konyha festését. Ilyenkor jönnek azok a színek amikkel biztosra lehet menni, és gyakran ennek megfelelően a végeredmény is kissé átlagos lesz.

Pedig érdemes a színválasztásra időt szánni. Egyrészt azért, hogy konyhabútorunk méltó hátteret kapjon, másrészt saját magunk számára sem lehet közömbös a konyha hangulata, különösen hogyha figyelembe vesszük, hogy a lakások többségében ma már a konyha és az étkező egy helyiséget alkot.

Konyha festés és a hideg színek

Egy használatban lévő konyha eleve igen színes környezet, így a színek festésével megfontoltan kell bánni, mégis jó megközelítés lehet az ellenpontozás. A konyhabútorok és az étkezőgarnitúrák nagy színe többségében meleg tónusú, így bátran használhatunk hideg színeket. A színárnyalat meghatározásakor legyünk tekintettel arra, hogy a konyhába általában kevesebb természetes fény jut be, a mesterséges fények pedig jelentősen megváltoztathatják a színek tónusát.

Nappali szobafestés

A nappali bizonyosan az a helyiség ahol a legtöbb időt töltjük együtt családunkkal. Így mind az építészeti megoldások, mind a bútorok, anyagok, és színek kiválasztása ezt a célt kell szolgálja. Nincs ez másként a szobafestés szempontjából sem. A gondosan és nagy türelemmel kiválasztott színek mellett, tökéletes előkészítésre és hibátlan minőségű festésre van szükség.

Nappali szobafestés részletek »

Konyha festés

Szeretünk itt lenni, mert finom dolgok készülnek, és egy szép konyhabútor szinte már önálló műalkotás. Így a festés is mestermunka kell legyen. Ám néha kicsit a tulajdonosok, és kicsit a szobafestők is bizonytalanok a jó konyhaszín megtalálásában.

Konyha szobafestés részletek »

Hálószoba festés

Itt aztán elereszthetjük alkotó fantáziánkat. Festhetünk merészebb színeket és jöhetnek akár a nagy mintás tapéták. Feltétlenül érdemes időt és energiát szánni a hálószobafestésekor a szín gondos kiválasztására, hiszen az ébredés egy kellemes színű hálószobában hatással lehet egész napi hangulatunkra.

Hálószoba szobafestés részletek »

Gyerekszoba festés

Ez az amit mindenki szeret. A szülők imádják megtervezni, a szobafestők szeretik elkészíteni, hiszen a gyerekszoba festése a létező leghálásabb feladat. A gyerek kuckója egy gondtalan, színes világ. Ennek festésére is van jó néhány ötletünk.

Gyerekszoba szobafestés részletek »

Ingyenes színkonzultáció

Profi festő - Konyha szobafestés - Színkonzultáció

Lakberendezőnk segít a legmegfelelőbb szín kiválasztásában.

Színmodellezö

Profi festő - Konyha szobafestés - Színmodellező

Ön is "kifestheti" a különböző helyiségeket színmodellező programunk segítségével.

Munkáinkra 3év garancia

Profi festő - Konyha szobafestés - 3 év garancia

Munkáinkra egyedülálló módon 3 év garanciát vállalunk!

Falfestés referencia

Profi festő - Legújabb munkánk - Budai villa mediterrán falfelület

Cotto struktúra,egyedi narancs szín enyhe foltozottsággal.