Profi festő -  - Kezdőlap

FESTÉS MESTERFOKON

Profi festő -  - Header

Gyerekszoba festés

Ez az amit mindenki szeret. A szülők imádják megtervezni, a szobafestők szeretik elkészíteni, hiszen a gyerekszoba festése a létező leghálásabb feladat. A gyerek kuckója egy gondtalan, színes világ. Ennek festésére is van jó néhány ötletünk.

Színek, színek és színek. Színesek a játékok, a bútorok a textíliák. De milyen színű legyen a falfestés? A gyerekszoba tervezésére a szülők nagyon sok időt és energiát szánnak, és ez így is van rendjén, hiszen sok a tennivaló.


Hosszú évtizedeken keresztül nem is nagyon merült fel a kérdés, hogy milyen színű legyen a gyerekszoba festése, hiszen ez automatikusan eldőlt már a baba születésének pillanatában, a fiú-kék, kislány-rózsaszín. Aztán a merészebbek már becsempésztek egy-egy bordűrt ezek  mellé, de a megszokott színek maradtak. Jó néhány évvel ezelőtt már színesedtek a szobák, sőt talán túlságosan is. Mindenféle rikító, időnként nem túl ízléses színeket is kineveztek gyerek színnek, szemkápráztató látványt teremtve ezzel.

Az a véleményünk, hogy a szoba attól még nem feltétlenül gyerekes, hogy harsány és hivalkodó színekben pompázik. Némi megfontoltság itt is elkél, szem elött  tartva persze azt, hogy a gyerekeknek a legszebbet akarjuk.

Munkánk során használunk, kifejezetten gyerek színeket, de ezek semmiképpen sem a legharsogóbb színek. Fogadjuk el, hogy ezek néhány árnyalattal ”visszafinomított” tónusai még mindig derűsek és szépek.

Nappali szobafestés

A nappali bizonyosan az a helyiség ahol a legtöbb időt töltjük együtt családunkkal. Így mind az építészeti megoldások, mind a bútorok, anyagok, és színek kiválasztása ezt a célt kell szolgálja. Nincs ez másként a szobafestés szempontjából sem. A gondosan és nagy türelemmel kiválasztott színek mellett, tökéletes előkészítésre és hibátlan minőségű festésre van szükség.

Nappali szobafestés részletek »

Konyha festés

Szeretünk itt lenni, mert finom dolgok készülnek, és egy szép konyhabútor szinte már önálló műalkotás. Így a festés is mestermunka kell legyen. Ám néha kicsit a tulajdonosok, és kicsit a szobafestők is bizonytalanok a jó konyhaszín megtalálásában.

Konyha szobafestés részletek »

Hálószoba festés

Itt aztán elereszthetjük alkotó fantáziánkat. Festhetünk merészebb színeket és jöhetnek akár a nagy mintás tapéták. Feltétlenül érdemes időt és energiát szánni a hálószobafestésekor a szín gondos kiválasztására, hiszen az ébredés egy kellemes színű hálószobában hatással lehet egész napi hangulatunkra.

Hálószoba szobafestés részletek »

Gyerekszoba festés

Ez az amit mindenki szeret. A szülők imádják megtervezni, a szobafestők szeretik elkészíteni, hiszen a gyerekszoba festése a létező leghálásabb feladat. A gyerek kuckója egy gondtalan, színes világ. Ennek festésére is van jó néhány ötletünk.

Gyerekszoba szobafestés részletek »

Ingyenes színkonzultáció

Profi festő - Gyerekszoba festés - Színkonzultáció

Lakberendezőnk segít a legmegfelelőbb szín kiválasztásában.

Színmodellezö

Profi festő - Gyerekszoba festés - Színmodellező

Ön is "kifestheti" a különböző helyiségeket színmodellező programunk segítségével.

Munkáinkra 3év garancia

Profi festő - Gyerekszoba festés - 3 év garancia

Munkáinkra egyedülálló módon 3 év garanciát vállalunk!

Falfestés referencia

Profi festő - Legújabb munkánk - Budai villa mediterrán falfelület

Cotto struktúra,egyedi narancs szín enyhe foltozottsággal.